Wie is Joncheere?

Joncheere Vastgoed BV is het bedrijf van ingenieur Gerrit-Jan Schothans. Werkzaam en woonachtig in Enschede, geboren in Nijverdal.

Joncheere (spreek uit als 'Jong-gee-re', dus op de Nederlandse manier) Vastgoed is zelfstandig actief op het gebied van projectontwikkeling.

De bedrijfsnaam Joncheere verwijst naar een ‘jonge heer’ in het vastgoed. Oprichter Gerrit-Jan Schothans, zoon van een Twents - Sallandse aannemer, volgde een HBO-opleiding Commercieel Technische Bedrijfskunde, Bouwmanagement en deed daarna ervaring op als bedrijfsmakelaar. In 2007 is vervolgens Joncheere Vastgoed opgericht. De naam diende zich aan omdat Gerrit-Jan aan de Joncheerelaan is geboren, maar veel meer nog houdt die naam een programma in: jong, gretig en ambitieus wil de onderneming zijn. Maar daarnaast staat het bedrijf voor een eerlijke en nette manier van zaken doen. Betrouwbaar, solide, afspraak is afspraak, zoals dat onder heren gebruikelijk is.

 

 

 

Testimonials

Onze missie

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Pellentesque sed dolor.

Aliquam congue fermentum nisl. Mauris accumsan nulla vel diam. Sed in lacus ut enim adipiscing aliquet. Nulla venenatis. In pede mi, aliquet sit amet, euismod in, auctor ut, ligula. Aliquam dapibus tincidunt metus. Praesent justo dolor.