Initiatie

Het begint met een goed idee, een vraag of een zoektocht. Op zoek naar een locatie, nieuwbouwmogelijkheid, goede investering of passend project voor uw organisatie? De start up, of terwijl projectinitiatie, doen wij voor u!

Lees meer

Begeleiding

Voor diverse opdrachtgevers begeleiden wij lopende projecten. Zowel op het gebied van risicodragende projectontwikkeling als gedelegeerde projectontwikkeling hebben wij ervaring.

Lees meer

Advies

Marktomstandigheden veranderen. Belangen van participanten veranderen. Doorgaan op de ingeslagen weg, het project aanpassen of het roer radicaal omgooien? Welk scenario brengt welke kosten met zich mee? En wanneer begint een investering zichzelf terug te verdienen?

Lees meer

Nieuws

Woningbouw in Haarle
Nieuwbouw woningen in Haarle te koop. [...]
5 projecten verkocht aan Nijhuis Bouw
Namens Schothans Planontwikkeling Nijverdal BV heeft Joncheere Vastgoed 5 projecten verkocht aan Nijhuis Bouw. [...]
Marktplan te Nijverdal
In het centrum van Nijverdal heeft het NBC enkele oude twee onder 1 kap woningen en een bedrijfspand in bezit. Samen met de gemeente Hellendoorn, aannemingsmaatschappij Hegeman en Van Hoogevest Architecten is een nieuwbouwplan in de ontwerpfase. [...]

Lopende projecten

Nieuwbouwwijk Klaarbeek te Epe
In Epe wordt door Klaarbeek Planontwikkeling Epe bv een woonwijk met circa 260 woningen ontwikkeld. [...]
Centrumlocatie te Nijverdal
Op een centrum locatie in Nijverdal bezit het NBC (de Nijverdalse Bouw Combinatie) verouderde woningen en een bedrijfspand. [...]